Praktijk Heart&Mind

HSPcoach-Reiki-Yoga-Massage 

Wat is Reiki?


Reiki betekent letterlijk vertaald uit het Japans Kracht van de zon.


Reiki is een vorm van energie overdracht door middel van de handen. De helende energie helpt zowel op lichamelijk en geestelijk als op spiritueel en emotioneel niveau. Waardoor het lichaam weer in balans komt en het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Reiki wordt ervaren als zeer ontspannend. De energie van het lichaam gaat weer stromen en dit wordt waargenomen. Na een Reiki behandeling kun je nog weken lang voelen dat je lichaam bezig is zich te herstellen. Het ontspannende gevoel werkt ook nog heel lang door. Reiki is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft niet doorverwezen te worden. 


Je lichaam geeft zelf aan waar het meer aandacht nodig heeft tijdens de behandeling. De behandeling duurt meestal een uur. Bij kinderen duurt de behandeling korter. Kinderen die moeilijk in slaap kunnen komen, kunnen veel baad hebben aan Reiki. 


Ik kan Reiki op verschillende locaties uitvoeren, ik heb een behandeltafel dus kan ook bij je thuis komen. We zullen samen overleggen wat jij het prettigst vindt. Maak een afspraak via telefoonnummer 0625322409 of mail naar heart-and-mind@hotmail.com


Tarieven

Een volledige behandeling duurt een uur en kost € 30,00

Een korte behandeling duurt een half uur en kost € 15,00

(Kinderen krijgen een korte behandeling)