HSPcoach-Reiki-Yoga

Wanneer ga jij eens goed voor jezelf zorgen?

Toen ik mijn hoog sensitiviteit ging ombuigen naar mijn kracht gebeurden er bijzondere dingen. Ik had er wel een burn out voor nodig om te ontdekken hoe ik dat moest doen. Het is hard aan jezelf werken om dat te bereiken, maar het is de moeite meer dan waard. Ik kan mezelf nu weer leuk vinden zonder oordeel te hebben, of bang te zijn wat andere van mij vinden, of ik wel aan hun verwachtingen voldoe, of ze me wel aardig vinden als ik nee zeg omdat ik me zo moe voel. Natuurlijk durfde ik dat wel bij  de mensen die mij begrepen, maar andere mensen kunnen soms snel een oordeel over je hebben. Ook zei de één er wel iets over dat je je niet zo moest aanstellen en de ander zei het niet, maar je voelde de vooroordelen wel degelijk. Het kwam allebei even hard binnen. 

Als HSP voel je namelijk ook de onuitgesproken woorden, die komen misschien nog wel harder binnen, want daar kun je niet op zo makkelijk op reageren. Toen ik tijdens die burn out alle tijd voor had om hierover na te denken, kreeg ik sterk het gevoel dat ik dit niet meer wilde. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn geluk. Het is mijn leven en ik bepaal dus ook zelf hoe mensen met mij omgaan. Als ik niet mijn grens aangeef gaat een ander er makkelijk overheen en voel ik me rot. Hoog tijd om daar iets aan te doen. Ik heb hulp gezocht om mijn verhaal kwijt te kunnen aan iemand die niet te dichtbij stond en waar ik me fijn bij voelde. Ik hield een dagboek bij zodat ik inzicht kreeg in mijn gedrag en mijn gevoelens.
Dat dagboek maakte veel duidelijk waardoor ik er wat aan kon doen. Na een aantal gesprekken kon ik het weer zelf en ben ik een cursus intuïtieve ontwikkeling gaan doen. Het is namelijk heel belangrijk dat je als HSP jezelf leert beschermen voor negatieve prikkels van anderen. Door veel te oefenen is mij dat goed gelukt. Ik kwam er ook achter dat ik graag andere mensen help. 
Ik ben een coach opleiding  gaan doen om te leren hoe je mensen begeleidt en weer goed in hun vel krijgt.


Ik geef nu 1 op 1 coaching en zie mijn cliënten groeien. De eerste gesprekken zijn vaak heftig. Je wordt je bewust van je gedrag en dat kan pijnlijk zijn. Dat bewust worden is nodig om je gedrag te kunnen veranderen. Als eenmaal die knop om is maken mijn cliënten grote sprongen. De cliënten die ik 1 op 1 coach komen er vaak zelf niet meer uit. Als jij nu denkt ja...... maar daar wil IK helemaal niet op wachten! Ik wil nu al lekkerder in mijn vel zitten! Dan heb ik iets moois voor jou. Ik heb mijn leerproces in een e-cursus omgezet. Een e-cursus die je thuis in je eigen tempo kan doen en in 7 stappen er voor zorgt dat jij de verbeterde versie van jezelf wordt. Ik wil jou helpen goed voor jezelf te zorgen. Waardoor je je krachtig voelt en jezelf kunt beschermen tegen teveel (negatieve) prikkels. In de cursus leer je ook over de wet van aantrekkingskracht. Hoe werkt deze wet en hoe gebruik je deze wet. Het staat allemaal omschreven in de cursus. De cursus bestaat uit de volgende modules.


Stap 1 Van jezelf houden, hoe doe je dat?

Stap 2 Blokkades oplossen.

Stap 3 Energie management.       

Stap 4 De Wet van Aantrekkingskracht

Stap 5 Zelfcompassie

Stap 6 Geloof in je dromen !

Stap 7 De verbeterde versie van jezelf (durf en doen)

        De cursus kost € 49,95. Klik op het plaatje hieronder om de cursus te bestellen. Daarna druk je nogmaals op het plaatje om de bestelling te bevestigen.   

Praktijk Heart&Mind

e-cursus om thuis in je eigen tempo te doen

e-cursus

Word in 7 stappen de verbeterde versie van jezelf.