Praktijk Heart&Mind

HSPcoach-Reiki-Yoga-Massage 

Gratis kennismakingsgesprek

Een coachingstraject starten vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal en situatie aan iemand vertellen en je kwetsbaar opstellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht en moed. Daarom maken we eerst rustig kennis. 


Waar sta je?

Samen kijken we waar jij nu staat in je leven. En waar je graag naartoe zou willen maar wat je niet lukt om wat voor reden dan ook. Ik bied je daarvoor een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek van een uur aan. Met een kopje koffie of thee vertel je waar je begeleiding bij zoekt en zoeken we uit wat je belemmert.

 

 

Wat wil je?

Wie ben jij echt! Waar voel je je prettig bij? Wat zou je graag willen met je leven, als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. Jij hebt de antwoorden en weet op een diep niveau, wat goed voor jou is. Je bent je daar wellicht nog niet van bewust door onbewuste blokkades die het zicht versluieren. We gaan samen op ontdekkingsreis naar wat je tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en je gaat ter plekke ervaren hoe dit zou voelen.

 

Hoe verder?

Na het kennismakingsgesprek heb je een integraal overzicht van jouw leven op dit moment. Als je dat wilt maken we een afspraak voor een coachingstraject. Je traject zal vooral  gericht zijn op het omgaan met hoogsensitiviteit en je energiehuishouding. Coachingsgesprekken vinden plaats in de sfeervolle , rustige praktijkruimte bij mij thuis in Spijkenisse.


Contact

Adres

Marjolein Kret

Eufraatstraat 4

3207 AA Spijkenisse

Tel. 0625322409

Email.  info@praktijkheartandmind.nl

KVK-nummer 58629211