Praktijk Heart&Mind

HSPcoach-Reiki-Yoga-Massage 

Zit jouw Hoog Sensitiviteit je in de weg? 

Hoi ik ben Marjolein Kret,

Ik help hoog sensitieve personen die op zoek zijn om in balans te komen met hun hoog sensitiviteit.Veel sensitieve mensen raken in een burn out. Je bent meer bezig met de buitenwereld dan met jezelf. Je gaat maar door en dan is er een druppel die er voor zorgt dat je het allemaal niet meer aan kan. De rek is uit je elastiekje. Via een stappen plan leer ik je bewuster om te gaan met je sensitiviteit waardoor je je balans weer terug vindt, een krachtiger persoon wordt en meer energie overhoudt voor de dingen die jij leuk vindt. Je intuïtie zal daardoor gaan ontwikkelen. Je intuïtie is jouw innerlijke kompas, je bron van wijsheid en kracht. Je intuïtie ontwikkelen geeft je leven een extra dimensie en helpt je meer vanuit je hart en kracht te leven.

Herken jij je hierin?

Ben jij opgebrand na een feestje of een dagje winkelen?

Ben jij gevoelig voor sfeeren?

Gaan andere gemakkelijk over jouw grenzen heen?

Heb jij moeite met het loslaten van emoties en gedachtes?

Kun jij structuur en focus houden?

Houd jij niet van harde geluiden en/of fel licht?

Geef jij veel liefde en zorg aan andere en vergeet je daarbij jezelf?Wat als jij alle steun zou krijgen om wat hierboven staat te leren omzetten in jouw kracht en je in balans te voelen?

Dat zou toch geweldig zijn?
Ik heb hetzelfde gehad als jij. Ik had er ook moeite mee om mijn grenzen aan te geven. En van mezelf houden deed ik al helemaal niet. Ik kon mezelf niet goed ontspannen. En na een feestje of een dagje winkelen voelde ik me doodmoe.Naar mijn lichaam luisteren deed ik niet, ik ging maar door. Ik kwam daardoor in een burn out terecht. Ik heb toen heel veel over mezelf geleerd. Ik heb geleerd om te gaan met mijn hoog sensitiviteit. Ik ben er krachtiger door geworden en heb genoeg energie om leuke dingen te doen. Ik heb verschillende cursussen gedaan zodat ik het jou nu ook kan leren. We kunnen op verschillende manieren aan de slag. Ik coach mensen 1op1,  bij mij thuis of via Skype. De mensen die ik thuis coach kunnen ook tijdens de sessies een reiki behandeling krijgen. Dit om het proces sneller te laten verlopen. Door de reiki behandeling wordt er op energetisch niveau gewerkt en komt de energie in balans. Via Skype is het ook mogelijk om reiki te ontvangen.

Omdat ik zelf tips en oefeningen miste hoe ik met mijn hoog sensitiviteit om moest gaan toen ik in een burn out zat, ben ik zelf aan de slag gegaan om iets te maken. Van de informatie en de cursussen die ik gedaan heb, heb ik een gratis e-book gemaakt met informatie, tips en oefeningen om gewoon thuis aan de slag te gaan. Dit boek is hieronder aan te vragen of kijk eens bij het kopje gratis.

Ik heb ook een e-cursus gemaakt die je in 7 stappen de verbeterde versie van jezelf laat zijn. Je kunt de cursus thuis doen in je eigen tempo. In de besloten facebook groep "Kom in je kracht als HSP'er" kunnen we in alle veiligheid met elkaar ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Je vindt de cursus onder het kopje e-cursus. In de e-cursus komen weer andere onderwerpen aan bod dan in het e-book. 

Bij praktijk Heart&Mind kun je op verschillende manieren de regie weer in eigen handen nemen. Dit kan door het volgen van een coachingstraject en het maken van een moodboard. Door Reiki en yoga komt je op energetisch vlak weer meer in balans. Dit is niet standaard, dit doen we alleen als jij hiervoor kiest en het kost niets extra's. Het zit bij de sessies inbegrepen.

Pubers, jong volwassenen en volwassenen lichamelijk en geestelijk in balans brengen met persoonsgerichte sessies dat is in het kort waar praktijk Heart&Mind voor staat. Ik bied handvatten voor grip in het leven en inzichten waar het overzicht verloren is gegaan. Ik coach jongeren en volwassen die net dat duwtje even nodig hebben om weer duidelijkheid in hun leven te krijgen. Voor sensitieve pubers is er een speciale training.


Wil jij ook de verbeterde versie van jezelf worden en leren met je sensitiviteit om te gaan, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?  Maak dan een afspraak en bel 0625322409 of mail naar info@praktijkheartandmind.nl of laat een bericht achter via het contactformulier die je onder het kopje contact kunt vinden.