HSPcoach-Reiki-Yoga

 

E-coaching Hoog sensitief persoon (HSP) coach.

Ik help je te ontdekken wat je diepste verlangens zijn, we kijken naar wie je nu bent, wie je kunt worden en wat je wilt bereiken. Je  zult een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden. Waar word je blij van? Welke kwaliteiten bezit je? Samen met jou gaan we op onderzoek uit en bedenken jouw doelen en actieplannen. Ik werk oplossingsgericht en vooral gebaseerd op het heden. Het probleem is nu ontstaan, er wordt niet in een heel verleden gespit. Natuurlijk kan een verleden als er behoefte aan is wel ter sprake komen. Ik begeleid jongeren en volwassen om beter met hun hoog sensitiviteit om te gaan waardoor je je krachtig voelt, je grenzen aangeeft en weer bruist van de energie.


Wil jij ook bewuster omgaan met je hoog sensitiviteit?

Als hoog sensitief persoon ben jij veel vatbaarder voor prikkels van buitenaf. Hierdoor kun je je ineens erg moe voelen, terwijl je dat eerst niet had. Door je drukke agenda en alle dingen die nou eenmaal moeten als je een gezin hebt of omdat je een drukke baan hebt, kunnen er aan bijdragen dat je overbelast raak. Je energiehuishouding raakt uit balans. Als dit langer aanhoudt kun je opgebrand raken en in een burn-out terecht komen. Voor een goede energiebalans is het noodzakelijk dat je je bewust bent van wat jou energie geeft. Het is ook belangrijk dat je je leert beschermen voor de energie van andere en dat je leert wat nou jouw energie is en wat van die ander. Je grenzen aan geven om je prettig te voelen is ook niet onbelangrijk. Allemaal dingen die voor hoog sensitieve personen erg lastig zijn. Je wilt graag iedereen tevreden stellen en vergeet daardoor jezelf. Door bewuster met je hoog sensitiviteit om te gaan ga je leren beter voor jezelf te zorgen en leer je jezelf beschermen tegen prikkels van buitenaf. 

Door een stap voor stap plan maak jij van je hoog sensitiviteit je kracht!

Door de regie weer in eigen handen te nemen krijg je weer grip op je eigen leven. Komen je gedachtes tot rust en durf je (weer) je hart te volgen. Wij gaan stap voor stap richting je gevoel om te kijken wat jij wilt waardoor je steeds krachtiger wordt. Het zoeken van hulp is geen falen, het is de eerste stap naar verandering. Hier is moed voor nodig. 


Wat doe ik als jouw coach? 

Als coach help ik je bewuster om te gaan met je hoog sensitiviteit. Hierdoor zal je meer van jezelf gaan houden en duidelijk je grenzen aan gaan geven. Ik luister naar je verhaal, stel vragen die jou bewuster maken van je gedrag. We doen de sessies via skype. Je krijgt ook opdrachten en oefeningen van mij om thuis mee aan de slag te gaan. Ik geef jou handvatten om het leven te leven waar jij van droomt.


Mijn werkwijze

In het eerste kennismakingsgesprek verkennen we de huidige situatie en kijken we naar wat nodig is om veranderingen door te voeren. We stemmen dan ook het aantal sessies af. Het kennismakingsgesprek is gratis. We zullen samen gaan beoordelen of de klik er is om samen aan de slag te gaan. Je wordt je bewust van je gedrag en gaat je grenzen aangeven. Dit zal in je omgeving ook gemerkt gaan worden. Het zorgt er bij jou voor dat je je steeds krachtiger gaat voelen, omdat je steeds beter naar je lichaam, je gevoel en je hoog sensitiviteit gaat luisteren. Je intuïtie zal zich gaan ontwikkelen. Je intuïtie ontwikkelen geeft je leven een extra dimensie en helpt je meer vanuit je hart en kracht te leven. Je intuïtie is je innerlijke kompas, je bron van wijsheid en kracht. 


Tarieven

Praktijk Heart&Mind levert maatwerk. Op basis van het intake gesprek kunnen we vaak al inschatten hoeveel sessies er nodig zijn. Meestal zal dat tussen de 5 á 10 keer zijn. Heel soms langer. Dit is per situatie verschillend.

Een intake gesprek (meestal een uur) is vrijblijvend en kosteloos. De kosten verbonden aan de coachingssessie (een uur en een kwartier) bedragen € 65,00 incl. BTW. 

Tegenwoordig zijn werkgevers in het kader van het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid steeds meer bereid om de kosten van coaching voor hun medewerkers te vergoeden. 

Omdat we de coach sessies via skype doen betaal je de factuur vooraf.  Ik stuur jou de factuur per mail en het bedrag dient dan voor de sessie op mijn rekening te staan.