Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Hoog sensitief persoon (HSP) coach.

Samen gaan we ontdekken wat je diepste verlangens zijn, we kijken naar wie jij nu bent, wie jij wilt worden, wat er in de weg staat om verder te komen in jouw leven. Ik ondersteun je om een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden. Waar word jij blij van? Welke kwaliteiten bezit jij? Samen met jou gaan we op onderzoek uit, bedenken jouw doelen en actieplannen. Ik werk oplossingsgericht, vooral gebaseerd op het heden. Het probleem is nu ontstaan, er wordt niet in een heel verleden gespit. Natuurlijk kan een verleden als er behoefte aan is wel ter sprake komen. Jongeren en volwassen zijn hier welkom om beter met hun hoog sensitiviteit om te gaan waardoor je je krachtig voelt, je grenzen durft te gaan aangeven en je energie in balans leert houden.Wil jij ook bewuster omgaan met je hoog sensitiviteit?

Als hoog sensitief persoon ben jij veel vatbaarder voor prikkels van buitenaf. Hierdoor kun je je ineens erg moe voelen, terwijl je dat eerst niet had. Door je (te) drukke agenda, alle dingen die nou eenmaal moeten als je een gezin hebt of omdat je een drukke baan hebt, kunnen er aan bijdragen dat je overbelast raakt. Je energiehuishouding raakt uit balans. Als dit langer aanhoudt kun je opgebrand raken zodat je in een burn-out terecht komt. Voor een goede energiebalans is het noodzakelijk dat je je bewust bent van wat jou energie geeft. Het is ook belangrijk dat je je leert beschermen voor de energie van anderen, dat je leert wat nou jouw energie is en wat van die ander. Jezelf beschermen is wat anders dan je afsluiten. Energie wat goed voelt kan nog steeds binnen komen. Je leert jezelf beschermen tegen negatieve energie. Je grenzen aangeven om je prettig te voelen is ook heel belangrijk. Allemaal dingen die voor hoog sensitieve personen erg lastig zijn. Je wilt graag iedereen tevreden stellen maar je vergeet daarbij jezelf. Door bewuster met je hoog sensitiviteit om te gaan, ga je leren beter voor jezelf te zorgen. Je leert jezelf beschermen tegen negatieve prikkels van buitenaf.  Is het mijn eigen energie of is het de energie van een ander?


Door een stap voor stap plan maak jij van je hoog sensitiviteit je kracht!

Door de regie weer in eigen handen te nemen, durf je jezelf weer open te stellen voor de toekomst. Komen je gedachtes tot rust en durf je (weer) je hart te volgen. We gaan stap voor stap richting je gevoel om te kijken wat jij wilt waardoor je steeds krachtiger wordt. Het zoeken van hulp is geen falen, het is de eerste stap naar verandering. Hier is moed voor nodig. 


Wat doe ik als jouw coach? 

Als coach help ik je bewuster om te gaan met je hoge sensitiviteit. Hierdoor zal je meer van jezelf gaan houden. Je zal duidelijker je grenzen aan gaan geven. Ik luister naar je verhaal, stel vragen. Als je wilt kunnen we ook reiki, meditatie en yoga toepassen tijdens het coachingstraject, waardoor je weer sneller in balans komt. Je krijgt opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. We gaan samen op zoek naar wat jouw diepste verlangens zijn. Wat jou nog in de weg staat om verder te komen in jouw leven. 


Mijn werkwijze

In het eerste kennismakingsgesprek verkennen we de huidige situatie. We kijken naar wat nodig is om veranderingen door te voeren. Je wordt je bewust van je gedrag, je gaat je grenzen aangeven. Dit zal in je omgeving ook gemerkt gaan worden. Het zorgt er bij jou voor dat je je steeds krachtiger gaat voelen, omdat je steeds beter naar je lichaam, je gevoel en je hoog sensitiviteit gaat luisteren. Je intuïtie zal zich gaan ontwikkelen. Je intuïtie ontwikkelen geeft je leven een extra dimensie en helpt je meer vanuit je hart en kracht te leven. Je intuïtie is je innerlijke kompas, je bron van wijsheid en kracht. 


Tarieven

Praktijk Heart&Mind levert maatwerk. Bij iedereen is de begeleiding dus anders. Het hangt ook van je eigen inzet af hoe snel je beter in je vel zit. Hoe meer jij je inzet hoe sneller het zal gaan.

Een intake gesprek (ongeveer een half uur) is vrijblijvend en kosteloos. De kosten verbonden aan de coachingssessie (een uur) bedragen € 65,00 incl. BTW. 

Tegenwoordig zijn werkgevers in het kader van het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid steeds meer bereid om de kosten van coaching voor hun medewerkers te vergoeden. 


Een afspraak maken?

Ben je na het lezen van het bovenstaande informatie tot de conclusie gekomen dat jij de verbeterde versie van jezelf wilt worden?  Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar: 0625322409 of te mailen naar info@praktijkheartandmind.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact, dan neem ik contact op met jou.