Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Wat is Reiki?


Reiki betekent letterlijk vertaald uit het Japans Kracht van de zon.


Reiki is een vorm van energie overdracht op de chakra's door middel van de handen. De helende energie helpt zowel op lichamelijk en geestelijk als op spiritueel en emotioneel niveau. Waardoor het lichaam weer in balans komt en het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Als je energie door wat voor reden ook uit balans is zal Reiki ervoor zorgen dat je je snel weer fijn voelt. Reiki wordt ervaren als zeer ontspannend en verlichtend.  De energie van het lichaam gaat weer stromen en dit wordt waargenomen. Na een Reiki behandeling kun je nog weken lang voelen dat je lichaam bezig is zich te herstellen. Het ontspannende gevoel werkt ook nog heel lang door, maar het kan er ook voor zorgen dat je je juist energieker voelt.  Reiki is geschikt voor alle leeftijden, je hoeft niet doorverwezen te worden. Je houdt gewoon je kleding aan want Reiki werkt op je energie niveau, er vindt dus een huidcontact plaats.


Je lichaam geeft zelf aan waar het meer aandacht nodig heeft tijdens de behandeling. De behandeling duurt meestal een uur. Bij kinderen duurt de behandeling korter. Kinderen die moeilijk in slaap kunnen komen, kunnen veel baad hebben aan Reiki. 


Als je wilt kijken hoe Reiki gaat en wat het voor je doet kijk dan dit filmpje.


Wil jij ook kennismaken met deze bijzondere ervaring? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0625322409 of mail naar info@praktijkheartandmind.nl


Tarieven

Een volledige behandeling duurt een uur en kost € 30,00

Een korte behandeling duurt een half uur en kost € 15,00

(Kinderen krijgen een korte behandeling)