Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Wanneer ga jij eens goed voor jezelf zorgen?

Toen ik mijn hoog sensitiviteit ging ombuigen naar mijn kracht gebeurden er bijzondere dingen. Ik had er wel een burn out voor nodig om te ontdekken hoe ik dat moest doen. Het is hard aan jezelf werken om dat te bereiken, maar het is de moeite meer dan waard. Jezelf weer leuk vinden zonder oordeel te hebben, of bang te zijn wat andere van je vinden, voldoe je wel aan hun verwachtingen, zouden ze je wel aardig vinden als je nee zegt omdat je je zo moe voelt.   

Als HSP voel je ook de onuitgesproken woorden, die komen misschien nog wel harder binnen, want daar kun je niet op zo makkelijk op reageren. Als je een burn out hebt ben je daar nog gevoeliger voor. Je kunt namelijk niet zien dat je ziek bent waardoor je maar over je eigen grenzen heen blijft gaan. Realiseer je wel dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Het is jouw leven en jij bepaalt dus zelf hoe mensen met jou omgaan. Als jij niet jouw grens aangeeft gaat een ander er makkelijk overheen en voel jij je rot. Hoog tijd om daar iets aan te doen. Iemand waar je je verhaal kwijt kunt die niet te dichtbij staat en waar je je veilig voelt, is heel belangrijk. Als jij hoog sensitief bent zul je op zoek moeten naar iemand die ook hoog sensitief is, anders kan je nooit de juiste begeleiding krijgen. 


Wil jij zelf alvast aan de slag gaan om lekkerder in je vel te zitten? Dan is deze cursus wat voor jou! Je kunt hem thuis in je eigen tempo doen en in 7 stappen word jij de verbeterde versie van jezelf. De cursus zal jou helpen goed voor jezelf te zorgen. Waardoor je je krachtig voelt en jezelf kunt beschermen tegen teveel (negatieve) prikkels. In de cursus leer je ook over de wet van aantrekkingskracht. Hoe werkt deze wet en hoe gebruik je deze wet. Het staat allemaal omschreven in de cursus. De cursus bestaat uit de volgende modules.


Stap 1 Van jezelf houden, hoe doe je dat?

Stap 2 Blokkades oplossen.

Stap 3 Energie management.       

Stap 4 De Wet van Aantrekkingskracht

Stap 5 Zelfcompassie

Stap 6 Geloof in je dromen !

Stap 7 De verbeterde versie van jezelf (durf en doen)

        De cursus kost € 49,95. Klik op het plaatje hieronder om de cursus te bestellen. Daarna druk je nogmaals op het plaatje om de bestelling te bevestigen.   

Praktijk Heart&Mind

e-cursus om thuis in je eigen tempo te doen

e-cursus

Word in 7 stappen de verbeterde versie van jezelf.