Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Ervaringen

 

 

Mijn hulpvraag lag op het vlak van communicatie verbetering en daar heeft Marjolein mij voortreffelijk bij geholpen. Ik was al jaren aan het proberen om mijn communicatie te verbeteren,  maar dat lukte niet. Ik heb op verschillende manieren hulp gezocht, maar zonder het gewenste resultaat. Toen ik bij Marjolein terecht kwam werd ik me bewust van mijn gedrag. Ik had een negatief zelfbeeld en gaf mijn grenzen niet aan.  Door de coaching gesprekken ben ik mij bewust geworden van mijn eigen kennen en kunnen. Door de aangereikte handvatten werd het voor mij mogelijk om mijn gedrag te veranderen en dit ook te blijven doen. Ik werd me bewust van mezelf en mijn omgeving, waardoor ik meer interesse kreeg in alles. Ik vind mezelf een leuker persoon geworden en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik krijg uit mijn omgeving positieve feedback, wat mij enorm heeft doen groeien als persoon. Een echte aanrader dus.
Door een zeer heftige periode in mijn leven kampte ik met allerlei klachten waaronder met name hoofdpijn en een nerveus gevoel, ik kon mijzelf niet meer ontspannen.
Marjolein stelde voor om Reiki bij mij te gaan doen, ik wilde wel maar vroeg mij wel af of dit wel iets voor mij was...
Maar wat een mooie ervaring heb ik gehad zeg! Alsof mijn hoofd leeggezogen werd!! Ik heb inmiddels nog een behandeling gehad en ben zeer, zeer tevreden en ben weer heerlijk ontspannen.  Ik kan het iedereen ook zeker aanraden!


Lieve Marjolein, Ik was opzoek naar een coach, omdat ik een nog al heftige periode achter de rug had. Ik begon vast te lopen in mijn leven....Na enig speur werk kwam ik op de site van heart & mind uit van Marjolein. Het intake gesprek was zo fijn dat ik besloot om, met haar verder te gaan (het is immers erg belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de coach).Ik vond het belangrijk dat mijn coach zowel empatisch maar ook een spiegel durfde voor te houden. Dan begrijp je wel dat dat laatste niet altijd even leuk was, ik werd echt met mezelf geconfronteerd......Het werden (voor mij) 4 fijne maar ook pittige gesprekken.Maar ze bereikte dat ik snel weer in mijn kracht kwam te staan (die iedereen in zich heeft, ook al lijkt dat soms niet zo). Dus twijfel niet en neem contact met haar op..... En kijk of je net zo'n klik met haar hebt zoals ik dat ook beleeft heb.Heel veel "plezier" en sterkte in jullie persoonlijke proces..... En Marjolein,......   BEDANKT!!!!!   


Ik kwam bij Marjolein omdat ik allerlei energie voelde en niet wist hoe ik daarmee om moest gaan. Ik kreeg teveel prikkels binnen waardoor ik soms op een manier reageerde die ik eigenlijk niet wilde. Marjolein leerde me mezelf te beschermen en anders met prikkels en energie om gaan. Ik kreeg veel complimenten van mijn omgeving omdat ze merkte dat ik rustiger werd en anders met ze omging. Ik raad het iedereen aan om eens bij Marjolein langs te gaan om te leren jezelf te beschermen tegen teveel prikkels.  


Het gaat heel goed. Hij irriteert zich veel minder aan kinderen. Ook op de camping merken wij dat.  De juf op school ziet ook echt verandering bij hem. Hij krijgt ook iedere dag op school even 10 minuten voor zichzelf zodat hij even bij kan komen. Wij maar ook school zien een jongen die weer lekker in zijn vel zit!