Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Gratis kennismakingsgesprek

Een coachingstraject starten vraagt om vertrouwen, veiligheid en een persoonlijke klik. Je verhaal en situatie aan iemand vertellen, je kwetsbaar opstellen is een grote stap. Het is geen teken van zwakte maar juist van kracht en moed. Daarom zullen we eerst rustig kennismaken in een warme en vertrouwde omgeving. 


Waar sta je?

Samen kijken we waar jij nu staat in je leven. En waar je graag naartoe zou willen maar wat je niet lukt om wat voor reden dan ook. Ik bied je daarvoor een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek van een uur aan. Met een kopje koffie of thee vertel jij waar je begeleiding bij zoekt en zoeken we uit wat jouw belemmeringen zijn.

 

 

Wat wil je?

Wie ben jij echt! Waar voel jij je prettig bij? Wat zou jij graag willen met je leven als alles mogelijk was? Wat voor soort coach helpt jou daarbij? Ik vul niets voor je in maar ben een aanwezige gids op jouw eigen levenspad, waarop jij de expert bent. Jij hebt de antwoorden en weet op een diep niveau, wat goed voor jou is. Je bent je daar wellicht nog niet van bewust door onbewuste blokkades die het zicht versluieren. Wij gaan samen op ontdekkingsreis naar wat jou tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken. Jij gaat ter plekke ervaren wat voor gevoel dit gaat geven.

 

Hoe verder?

Na het kennismakingsgesprek heb je een integraal overzicht van jouw leven op dit moment. Als je dat wilt dan maken we een afspraak voor een coachingstraject. Je traject zal vooral  gericht zijn op het omgaan met je hoog sensitiviteit en je energiehuishouding. Coachingsgesprekken vinden plaats in de sfeervolle , rustige praktijkruimte in huiselijke sfeer.


Contact

Adres

Marjolein Kret

Eufraatstraat 4

3207 AA Spijkenisse

Tel. 0625322409

Email.  info@praktijkheartandmind.nl

KVK-nummer 58629211