Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

 

Wil jij ook in jouw kracht komen als HSP'er?

Hieronder kan je je aanmelden voor de gratis online training "Kom in je kracht als HSP'er". Zeven dagen krijg je van mij een e-mail met tips en oefeningen om aan de slag te gaan. Je zult je steeds krachtiger gaan voelen, ook zul je je hoog sensitiviteit beter gaan begrijpen zodat je er bewuster mee om gaat, waardoor je intuïtie zich gaat ontwikkelen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:


Dag 1  Zelfliefde Wat is nou zelfliefde? 

Dag 2 Grenzen stellen Wanneer laat ik me voor het karretje spannen, wanneer niet? 

Dag 3 Afschermen voor negatieve prikkels Hoe kan ik mezelf beschermen tegen negatieve prikkels en energieën van anderen?

Dag 4 Loslaten Hoe laat ik emoties en gedachtes die teveel bij mij spelen los? 

Dag 5 Eigen gevoel/gevoel van een ander herkennen Hoe voel ik het verschil tussen mijn eigen gevoel en het gevoel wat niet van mij is maar van iemand anders?

Dag 6 Innerlijke ruimte maken Hoe houd ik meer energie voor mezelf over?

Dag 7 Structuur en focus Hoe krijg ik structuur en focus in deze snelle maatschappij?


Geef je hieronder op voor de training. Weet jij nog mensen die het ook leuk vinden om mee te doen? Geef het aan ze door! Het is mijn missie om zoveel mogelijk HSP'ers te helpen bewust om te gaan met hun hoog sensitiviteit. Hierdoor zal je je krachtiger voelen zodat het geen blok aan je been meer is maar een gave waar je heel veel mee kunt. Door je gevoel te leren begrijpen weet je precies wat er speelt. Het leren begrijpen wat je gevoel je wilt vertellen kan al genoeg zijn als jij vindt dat dat genoeg is. Het is jezelf ontwikkelen. Jij als hoog sensitief persoon hebt de mogelijkheden om meer te voelen dan een ander. Alleen is soms het gevoel heel onduidelijk. Door alleen het gevoel te leren begrijpen, wordt er al veel duidelijk voor je wat er nou aan de hand is. Deze is gebaseerd op jouw gevoel. Er is een besloten facebook groep waar jij in alle veiligheid je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

 We maken er een leerzame fijne week van!!!


Geeft je snel op!!!