Coaching voor hoog sensitieve kinderen & volwassenen  

Wie ben ik?

Ik ben Marjolein Kret, moeder van 3 hoog sensitieve kinderen en zelf ook hoog sensitief.  Toen mijn kinderen naar school gingen ben ik steeds meer op school gaan doen. Ik werd onder andere overblijfmoeder. Hierdoor merkte ik dat ik het heel leuk vond om met kinderen te werken. Ik ben toen in 2010 begonnen met de MBO4 opleiding tot onderwijsassistent. Door de bezuinigingen in het onderwijs kon ik helaas geen baan vinden. Aansluitend ben ik een opleiding gaan doen tot kinderyogadocent. Ik kon yoga lessen geven aan kinderen en jongeren in het yogacentrum bij mij in de buurt. Ik ben een cursus gaan doen, intuïtief tekenen, om tekeningen te kunnen lezen. Na de yoga les is er altijd een mogelijkheid om het gevoel wat tijdens de yoga los komt kwijt te raken op papier. Hierdoor kon ik goed zien hoe de kinderen in hun vel zaten. Indien nodig nam ik ze even apart om samen door te praten wat ik in hun tekening gezien had. Ik ben Reiki 1 en Reiki 2 gaan volgen en heb de kinderen in mijn yoga klassen reiki geleerd zodat ze zichzelf rustig konden maken, waardoor ze beter slapen. 


Ik ben een coach opleiding gaan volgen. Eerst een lifecoach opleiding. Ik ben dit gaan doen doordat ik in een burn out terecht was gekomen en niet de begeleiding kon vinden die ik als hoog sensitief persoon nodig had. Tijdens mijn burn out heb ik een cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Hierdoor leerde ik goed met hoog sensitief zijn omgaan. Daarna ben ik een opleiding voor kinder- en gezinscoach gaan volgen. De coach opleiding die ik uitgezocht heb is vooral gericht op hoog sensitief zijn. 


Een totaal pakket waarin ik iedereen die hoog sensitief is kan helpen de klacht die ontstaan is aan te pakken. Dit op een holistische manier. Met lijf (yoga, massage (aroma therapie), reiki), hoofd (praten), ziel (terug naar je gevoel). Dit in overleg met jou. Waar ben jij aan toe? Wat heb jij nodig? Hoe sta je? Hoe adem jij? Waar zitten jouw blokkades? 
  • praktijkmarjolein
    praktijkmarjolein
  • 092
    092

Ik heb al vele mensen, met een positief resultaat, mogen begeleiden in mijn praktijk.  Ik heb een gratis e-book voor je gemaakt zodat je alvast met mijn manier van werken kennis kunt maken. Hij is hieronder gratis aan te vragen of kijk eens onder het kopje gratis, dan kun je zien wat er allemaal in het boek staat. Ik heb ook een mooie cursus ontwikkeld die jou verder gaat helpen te leren omgaan met je hoog sensitiviteit zodat jij de verbeterde versie van jezelf wordt. Jij zal sterker in je schoenen staan, leren grenzen te stellen, jezelf leren beschermen voor negatieve prikkels en alles te leren wat bij jou als hoog sensitief persoon speelt.  Zodat jij de toekomst weer rooskleurig tegemoet kijkt.